Bun venit pe site-ul Clip Trade srl

Cum Sa Alegi Un Carucior

Lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere cand cumperi un carucior

 1.  ! Dimensiuni !  
  • Un lucru foarte important pe care trebuie sa-l faci inainte de a incepe cautarile pentru un carucior este sa masori portbagajul masinii. La urma urmei, caruciorul pliat trebuie sa intre in el. Ai in vedere ca la unele carucioare rotile se pot scoate, astfel incat mai castigi un pic de spatiu.
  • Daca stai la bloc este foarte important sa masori si liftul. Nu uita ca in lift trebuie sa ai loc tu si caruciorul cu copilul in el.
  • Rotile sa se poata scoate cu usurinta. Sa ai in vedere acest aspect inainte de a cumpara un carucior. Daca rotile nu au un sistem de demontare usor, nu-l vei folosi sau te vei enerva degeaba de cate ori vei duce copilul la plimbare cu masina
 2. Culoarea materialului. Chiar daca pentru tine e important sa se potriveasca caruciorul cu zacoul, pantofii sau culoarea masinii, nu uita ca un carucior inchis la culoare este mai usor de curatat. O sa trebuiasca sa-l cureti de multe ori in cei 3 ani cat o sa-l folosesti...
 3. Suspensie cat mai moale. Roata mare NU inseamna amortizare mai buna! Daca ai un buget redus, cauta carucioarele cu amortizoare gen burduf, daca bugetul nu ocupa un prin plan, cauta carucioarele cu arcuri, ele absorbiind mult mai bine socurile.
 4. Frana sa cupleze simultan ambele roti. E foarte important sa nu fie doar pe o parte si sa fie actionata usor, printr-un singur maner. 
 5. Pozitia spatarului trebuie sa fie reglabil pana la 160°-180°. Desi medici din romania recomanda sa fie la 180°, standardele UE precizeaza 170°. Nu uita ca atunci cand tii copilul in brate, nici tu nu-l tii la 180°.
 6. Daca stai in bloc cu 4 etaje, fara lift, sau daca liftul din bloc se strica des ai mare atentie la greutatea caruciorului. Alege un carucior usor, sport pentru plimbarile de vara si concediile reusite.


Bine de stiut

 • Carucior sport este un carucior usor, pentru copii de la 6 luni la 3 ani. Caruciorul cu 3 roti NU e echivalent cu un carucior sport!
 • Caruciorul cu 3 roti a fost inventat pentru mamele active, care ies des cu copilul la jogging sau in parc cu rolele, caruciorul cu 3 roti fiind mai usor de manevrat.
 • Accesorii de care ai nevoie cand cumperi un carucior: husa ploaie pentru primavara/vara/toamna si footmoof pentru sezonul rece. Footmoof este o husa care se trage peste partea frontala a caruciorului sa incalzeasca piciorusele copilului.
 • Cand te uiti la pretul unui carucior analizeaza si accesoriile cu care vine acesta. Carucioarele Graco, in functie de model, vin cu: scaun masina (cu sau fara baza), landou, footmoof, husa ploaie, geanta pentru produse copil.

 

Cosul meu

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

Produse nou adaugate

 1. Graco Travel Lite Swing Graco Travel Lite Swing
  Pret: 383.00 Lei
 2. Graco Travel Lite Swing Graco Travel Lite Swing
  Pret: 383.00 Lei
 3. Graco Travel Bouncer Plus Graco Travel Bouncer Plus
  Pret: 250.00 Lei
 4. Graco Travel Bouncer Plus Graco Travel Bouncer Plus
  Pret: 250.00 Lei
 5. Graco Travel Bouncer PlusGraco Travel Bouncer Plus
  Pret: 250.00 Lei