Bun venit pe site-ul Clip Trade srl

Despre Graco

Povestea Graco

Graco este una dintre cele mai bune şi cele mai cunoscute companii producatoare de produse pentru copii. Aflaţi mai multe despre istoria noastră şi incotro ne indreptam.

 

La început,

În 1942, Russell Gray şi Robert Cone au fondat compania Graco de produse metalice, in Philadelphia, PA. Timp de 11 ani, firma a fabricat de maşini şi componente pentru producătorii locali. În 1953, Gray a plecat din firma, lăsând Cone ca unic proprietar. Cone a decis să realizeze propria linie de produse. Dar ce?

Răspunsul a apărut în forma lui Saint David, un inginer, ganditor şi artist artizan care a lucrat pentru Graco. Saint, el însuşi un tată a noua copii, a fost inspirat în momentul când un asociat ia spus cum soţia sa leagana copilul lor obosit şi irascibil în timp ce se balanseaza în curte pe un leagăn. Clădind pe această idee, el a mers la masa de desen.

 

 

 

O stea se naste

Dupa 18 luni de munca mai târziu, s-a nascut primul leagan mecanic pentru copii din lume, Graco Swyngomatic ®. Graco a intrat in afacerea de produse pentru copii. Toată lumea ştia că au dat lovitura şi un agent de vanzari Graco entuziast a prezis că se vor vinde 10.000 de leagăne. Dar nimeni nu a prezis că Graco-ar vinde, nu 10.000, ci milioane de Swyngomatics în următorii ani, devenind unul dintre cei mai importanti producatori de produse pentru copii.

De la această dată, indiferent de categoria in care a intrat, Graco a setat standardul: Pack N 'Play ® Portable Playards, proiectat de Nate Saint, fiul inventatorului lui Swyngomatic, a fost introdus în 1987 şi a realizat acelaşi tip de succes, ca si gama de leagăne Graco. Pack N' Play se gaseste acum in milioane de case în toată America de Nord. Graco ridicat stacheta, atunci când acesta a prezentat Travel System, primul produs care a permis instalarea/scoaterea rapida a scaunului de masina pentru copii, făcând viaţa mai uşoară pentru milioane de mamici si tatici din intreaga lume, acestia netrebuind sa treseasca copilul pentru demontarea scaunului de masina si introducerea lui in casa.

 

 

 

 

 

Uită-te la noi acum!

Astăzi, Graco îşi continuă tradiţia de inovaţie, cu produse ca imonitor ™ Digital Baby Monitor şi compactul Contempo ™ Highchair. În 1998, Graco a cumparat firma Century Car Seats, unind astfel două dintre cele mai respectate nume de marcă în produse pentru copii, şi care să conducă la produse inovatoare, cum ar fi TurboBooster ® SafeSeat ™, scaunul de masina pentru copii mai mari. Astăzi, Graco este o firma Newell Rubbermaid ™, cu peste 1500 de asociaţi în întreaga lume. În timp ce o jumatate de secol a adus multe schimbări pentru Graco, dăruirea şi angajamentul pentru proiectarea si fabricarea de produse de calitate, produse care inspira părinţi şi copii deopotrivă, rămâne si continuă.

 

Premii castigate de produsele Graco de-a lungul timpului:

Cosul meu

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

Produse nou adaugate

 1. Graco Travel Lite Swing Graco Travel Lite Swing
  Pret: 383.00 Lei
 2. Graco Travel Lite Swing Graco Travel Lite Swing
  Pret: 383.00 Lei
 3. Graco Travel Bouncer Plus Graco Travel Bouncer Plus
  Pret: 250.00 Lei
 4. Graco Travel Bouncer Plus Graco Travel Bouncer Plus
  Pret: 250.00 Lei
 5. Graco Travel Bouncer PlusGraco Travel Bouncer Plus
  Pret: 250.00 Lei